Kleine serie 19

De schors van een plataan staat al jarenlang bij ons in de kast. Als een dierbare herinnering aan bezoekjes aan Zuid-Limburg. Met familie maar ook samen met mijn vriendin (alweer vier jaar geleden overleden) bezochten we af en toe Chateau St.Gerlach. Op een keer was de boom in de rui en ik nam wat mee van de schors, die overal op de grond lag.


14 gedachtes over “Kleine serie 19

  1. Wat bijzonder: al zeker vijftien jaar ligt hier op onze vensterbank een schaal met plataanschors uit Malaucène, Buiten liggen wijnranken uit Pierreclos, lekker kronkelig en steeds havelozer. Dierbare souvenirs, die ook jij dus koestert. En terecht.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s