Theevisite

Ik had nooit kunnen bedenken, dat ik zo zou kunnen genieten van een theevisite.

Langzamerhand durven we iets meer richting andere mensen te ondernemen en ik merk dat ik het eigenlijk ook wel erg gemist heb. Zo gingen we al een paar keer bij vrienden op bezoek. Een ritje met de auto of een wandeling krijgen zo een mooi doel. Want ja, die vrienden hebben een ruime tuin en met het mooie weer kun je daar makkelijk op anderhalve meter zitten. En we hebben elkaar ondertussen allemaal veel te vertellen.

Zo kwam ik een andere vriendin tegen en voor het eerst nodigde ik iemand uit bij onszelf. Wij zijn zonder tuin wat gehandicapt om mensen te ontvangen, maar met één persoon voldoet ons balkon prima, dus we hebben heerlijk zitten keuvelen.

9 gedachtes over “Theevisite

  1. De eerste die op bezoek is geweest is Jeslynn met haar moeder. Met mijn dochter kunnen we wel afstand bewaren. Met Jes is dat iets anders… Dat is op basis van vertrouwen.

    Geliked door 1 persoon

  2. Ja, je weet pas wat je mist als het niet meer kan. Wij hebben gelukkig ook nog ruimte genoeg om die anderhalve meter waar te maken en mijn vriendin ook, dus wat dat betreft kom ik eigenlijk niets tekort.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s