Lopen

Het zat in de planning om dit voorjaar het Marskramerpad uit te lopen en flink wat etappes van het Pieterpad te doen, zodat we aan het eind van dit jaar ook dat lange-afstandspad uitgelopen hebben. Wie had kunnen denken, dat er een corona-virus ons pad zou doorkruisen. Maar de wandelpaden lopen niet weg. In de tussentijd proberen wij toch om in wandelconditie te blijven, want ooit zal het toch wel weer mogelijk zijn om met het OV naar het oosten van het land te reizen. Het zijn luxe-reisjes, niet strikt noodzakelijk, dus voor nu vermaken we ons dichtbij huis. De enige vorm van OV , waar we af en toe gebruik van maken is de Pont naar de overkant van het Noord-Hollands Kanaal. Dat verruimt onze wandelmogelijkheden. Want het was té mooi weer om binnen te zitten.

We maakten een dagetappe door de natuurgebieden ’t Twiske en Ilperveld. Of je nou in het oosten van het land loopt of dichtbij huis, mooi is het overal en zeker deze tijd van het jaar!

De molen bij Landsmeer

Rondom de grote plas

Langs de Dorre Ilp weer terug richting de Pont

14 gedachtes over “Lopen

    1. Wij proberen ook zoveel mogelijk wel te blijven wandelen èn fietsen. Wij wilden met het Grote Rivierenpad gaan beginnen, maar dat moeten we maar even uitstellen. Ik had al een mooie camping van de SVR campings bij Maasland in de buurt gevonden, van waaruit wij konden vertrekken vanaf het startpunt in Maassluis. Misschien later in het jaar?

      Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s