Interview

Met vier vrouw sterk zaten we op een muurtje langs het IJ. Alle vier hadden we een fototoestel in de aanslag en dat viel blijkbaar op bij een verslaggeefster van Radio Noord Holland. Ze sprak ons aan, legde uit, dat ze een radioprogramma maakte over de bevindingen van mensen in coronatijd en of we mee wilden doen. Doodeng vind ik zoiets, maar je bent samen, dus we gingen het gesprek met haar aan.

Wij vertelden enthousiast over onze leuke hobby en hoe dat fotograferen ons tijdens de hele corona-periode toch bezig gehouden heeft. We legden uit dat we via facebook opdrachten kregen, die we dan in ons eentje uitvoerden. Bij plaatsing op FB kreeg je dan commentaar of likes. Dit was de eerste keer dat we elkaar weer in levende lijve zagen, dus dat was ook weer leuk.

Made by Pauli

De verslaggeefster Isabella Prins vertelde, dat ze veel mensen treft, die negatieve verhalen te vertellen hebben over de coronatijd, dus zij was blij met onze opgewekte belevenissen.

Hier kun je de livestream afluisteren. Je moet schuiven naar 19.20. Er bleek maar een klein stukje interview geschikt voor uitzending, want de achtergrondgeluiden overstemden op veel plaatsen het gesprek, zo meldde ons Isabella. Dat was jammer, maar toch leuk om eens mee te maken.

11 gedachtes over “Interview

  1. Wat een tof verhaal en ik kan jullie alleen maar bijtreden wat de coronatijd betreft. Er zijn inderdaad veel mensen die er een waar drama van maakten en hier en daar begrijp ik sommige dingen ook wel. Zelf heb ik tijdens de corana (en nu nog trouwens) mij geen seconde verveeld en om eerlijk te zijn…. soms vond ik de nevenverschijnselen (rust en stilte bedoel ik dan) rondweg zalig. Het was trouwens een ideale tijd om foto’s te maken op plekken waar anders steeds veel volk ik.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s