Corona-test

En daar stond ik dan met mijn fiets tussen alle auto’s, die op hun beurt wachtten om de corona-test te ondergaan. Ja want ik had me aangemeld voor een test, omdat ik verkouden was geworden.

Met de weersomslag en de storm lag ons huis meteen bezaaid met berkengruis en mijn neus begon te kriebelen. De hele zomer geen last en opeens kon ik weer aan de lopende band water deppen en af en toe een nies-kanonnade ondergaan. Dit zal mijn voorland zijn de komende herfst-en winterperiode, voor mij herkenbaar en helaas gewoon, maar omdat je overal leest, dat je ook bij gewone verkoudheidsklachten moet laten testen, heb ik me aangemeld.

Na twee dagen wachten was ik aan de beurt. Ik denk dat er wel 15 auto’s vóór me stonden. Toen ik bij het loket kwam en men mij vroeg naar mijn naam en gegevens bleek ik nergens te vinden op de lijst. Met als gevolg dat er dus geen testbuisje was voor mij. Hoe was dat nou mogelijk? Ik had toch een tijd en een plek toegewezen gekregen? Na een telefoontje met de GGD heeft men mij er gelukkig tussen gezet, hoewel dat nog wel wat overredingskracht kostte.

Voor de test zelf werd in het tentje een stoel voor me klaar gezet. De fiets kon aan de kant en voordat ik het wist kon ik alweer op huis aan. De papieren rompslomp duurt het honderdvoudige van de testhandeling zelf. En nu maar hopen, dat de goede gegevens bij de goede naam komen, want ik ben wel wat twijfelachtig geworden nu die aanmeldingsprocedure de mist in is gegaan. Twee dagen geduld en dan weten we of ik mijn quarantaine moet voortzetten of dat het nu wel klaar is. Ik ga uit van het laatste.

13 gedachtes over “Corona-test

  1. Wat een toestand en inefficiëntie! Gelukkig dat je er uiteindelijk tussen kon. Nu maar even afwachten.

    Op za 29 aug. 2020 om 07:43 schreef Sjannesblog

    > > > > > > > Jeanne van Sjannesblog posted: ” > En daar stond ik dan met mijn fiets tussen alle auto’s, die op hun beurt > wachtten om de corona-test te ondergaan. Ja want ik had me aangemeld voor > een test, omdat ik verkouden was geworden. > > > > Met de weersomslag en de storm lag ons huis meteen bezaaid m” > > > >

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s