Straatfotografie

Een foto die in de categorie straatfotografie valt, met eigenlijk een verhaal hebben. Of je moet jezelf vragen stellen over wat je ziet. Bij deze foto zie je mensen, die zo te zien niet echt een heel ontspannen of leuk gesprek hebben. Waar zullen ze het over hebben? Ze zijn heel geconcentreerd en vergeten alles om zich heen. De vrouw viel me op vanwege haar opvallend uiterlijk en haar hoofddoekje matcht mooi de kleur van de achtergrond posters. Maar dat laatste is een toevalstreffer. De foto intrigeert me, dus en dat lijkt me een goede eigenschap voor een straatfoto.

Ondertussen liep het stel gewoon verder over het Waterlooplein en we zullen nooit te weten komen, waar het gesprek over ging.

 

9 gedachtes over “Straatfotografie

  1. Hele mooie foto. Toch blijf ik het moeilijk vinden om foto’s van mensen dichtbij genomen op mijn blog te plaatsen zonder ze het gevraagd te hebben. Iedereen hier in ons kleine dorpje en onze vrienden hier weten dat ze weleens op mijn blog verschijnen en dat vinden ze alleen maar leuk. En verder vraag ik het altijd even.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s