Rondje door het park

Het is heerlijk om met Fien te wandelen. Dus op onze oppasdag maakte ik een rondje met de wandelwagen en in het park bekeken we hoe het ervoor staat met de herfst. Ons park is op een moerasachtige ondergrond gemaakt. Dat geef ik de schuld, dat je er niet snel een paddenstoel zult zien, maar evengoed genoeg signalen waardoor je er niet omheen kunt, dat het herfst aan het worden is.

8 gedachtes over “Rondje door het park

  1. Ook zonder de paddenstoelen in het park, kan moeilijk ontkennen dat het volop herfst is. De herfstbloeiers, de verkleurde bladeren, de alom aanwezige vruchten en zaden, ze getuigen er allemaal van. Jullie hebben ongetwijfeld genoten van deze wandeling.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s