Pompoenen

Ik heb niks met pompoenen, maar doordat ik meedeed met een opdracht van een fotochallenge heb ik opeens een hele verzameling.

Het is er de tijd van het jaar wel voor, zullen we maar zeggen.

12 gedachtes over “Pompoenen

  1. Haha, eindelijk nog iemand die niks heeft met pompoenen. Mensen doen vaak zo lyrisch over pompoensoep of pompoenlasagne. Het is niet vies, maar nou ook weer niet echt een delicatesse. En ik hoef ze ook niet ‘voor de sier’ neer te zetten. Gelukkig ben ik niet de enige šŸ™‚

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s