Tegenstelling: open – dicht

Al jarenlang probeer ik bij een wekelijks opgegeven tegenstelling een zelfgemaakte foto te zoeken. Deze week zocht ik mijn foto in de actualiteit en hoefde ik maar naar ons dorpsplein te lopen om open en dicht op één plaatje te krijgen. Het café moest dicht, maar ze zijn open om menu’s af te halen.

Hier vind je meer uitwerkingen van deze tegenstelling

11 gedachtes over “Tegenstelling: open – dicht

  1. Ik had al het vermoeden dat ik niet de enige zou zijn die aan de horeca dacht.
    Maakte een andere keus.
    De fa. Ferrara eet elk weekend thuis uit. Een druppel op een gloeiende plaat, maar alle kleine beetjes helpen. We kiezen telkens een ander restaurant bij de een moet het halen, de ander brengt het tot aan je voordeur. Er zitten verrassende etentjes bij.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s