De polder in

Ons kleinkind kwam deze week door omstandigheden drie dagen bij ons. Dat betekende ook drie dagen een rondje door de polder met haar. Het was niet elke dag even mooi weer. Maandag liep ik daar onder de paraplu. De twee volgende dagen maakte ik een foto vanaf precies dezelfde plek in de polder. Zoek zelf maar de verschillen.

eergisteren

gisteren

De zon stond al laag en dat leverde nog dit plaatje op, naar de andere kant kijkend.

10 gedachtes over “De polder in

  1. Wat een totaal andere beeld geeft dat hè? Heel leuk.

    Op do 19 nov. 2020 om 08:17 schreef Sjannesblog

    > Jeanne van Sjannesblog posted: ” Ons kleinkind kwam deze week door > omstandigheden drie dagen bij ons. Dat betekende ook drie dagen een rondje > door de polder met haar. Het was niet elke dag even mooi weer. Maandag > moest de paraplu op, maar gisteren en vandaag maakte ik een foto vanaf pre” >

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s