Het Palendorp Petten

Na onze wandeling begon de zon al aardig te zakken. Ik haalde mijn statief op uit de auto en we klommen het duin over richting het Palendorp dat op het nabijgelegen strand lag.

Het is een heel geliefd onderwerp voor fotografen. Nu ik toch in de buurt was, wilde ik ook even wat experimenteren met mijn 10 stops filter. Ik had hier nog nooit iets mee gedaan, want corona gooide steeds roet in het eten, als ik iets had afgesproken met deze of gene om mij een beetje van tips te voorzien. En zo belandde ik hier nu zonder fotomaatje voor het broodnodige advies. Mijn metgezel is lief, maar hij kan me met deze filter-problematiek niet verder helpen. Maar oefening baart kunst en van je fouten moet je leren. Dat zal ik zeker doen, want er is weinig gelukt. Thuis begreep ik waarom. Een volgend keer gaat er zeker komen, want ik moet me revancheren. Dan hoop ik met mijn maatjes te kunnen gaan.

Palendorp blijft ook voor niet-fotografen een magische plek. Het is eigenlijk een monument van een dorp, dat in zee is verdwenen. Hier schreef ik het hele verhaal al eens.

13 gedachtes over “Het Palendorp Petten

  1. Blijven oefenen. Ik heb ook veel baat gehad van mijn polarisatie filter. Meer nog dan de 10 stops.

    Op za 19 dec. 2020 om 08:39 schreef Sjannesblog

    > Jeanne van Sjannesblog posted: ” Na onze wandeling begon de zon al aardig > te zakken. Ik haalde mijn statief op uit de auto en we klommen het duin > over richting het Palendorp dat op het nabijgelegen strand lag. Het is een > heel geliefd onderwerp voor fotografen. Nu ik toch in de b” >

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s