Textuur

Weer een fotothema, waardoor je ziet hoe mooi de natuur toch is. Dat zie je des te beter als je kunt inzoomen en al die texturen dichterbij kunt halen, waardoor je ze bijna beter ziet dan met het blote oog. Ik nam een versteende oester mee van het strand en een schild van een krabbetje. Er is zoveel op te zien.

Trouwens het strand zelf kan ook zo vol tekening zitten.

Hetzelfde geldt voor andere dingen, die je gewoon in huis hebt. Je gaat anders kijken.

Maar ook in de architectuur is er heel wat aan textuur te vinden.

11 gedachtes over “Textuur

  1. Prachtig! Ken jij het boek: ‘Van sneeuwkristallen tot zebrastrepen’? Gaat over wiskundige patronen in de natuur: honingraten, dennenappels, zandpatronen in de woestijn. Is wat anders dan textuur, maar jouw foto’s deden me eraan denken…

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s