Eindelijk sneeuw

De weersvoorspellingen kwamen goed uit. Het werd grijzer en grijzer en zo rond 3 uur begonnen de eerste vlokken te dwarrelen. Na een uur lag er een dun laagje. Het begon al donker te worden of eigenlijk was het niet echt licht geweest. Daarom nam ik wat foto’s van achter de ramen. Ik vond het te weinig wit en te weinig aantrekkelijk om er op uit te gaan. Dus dan maar een keertje zo.

In onze straat, waar het eigenlijk de hele dag heel stil was geweest, ontstond allerlei bedrijvigheid. Het was leuk om te zien hoe vooral kinderen genoten van dat kleine beetje sneeuw. Een groepje pubers wist zowaar een flinke sneeuwbal bij elkaar te scharrelen. De beelden zijn bewogen, maar de pret van die jongelui was er niet minder om.

12 gedachtes over “Eindelijk sneeuw

  1. Hier in het Noorden begon het pas om 6 uur, maar er is wel aardig wat gevallen, dus de kindjes hier in de straat waren vanmorgen al vrolijk aan het spelen in de sneeuw. Zo te zien een dikker laagje als bij jullie, knap dat de pubers er zo’n flinke bal van wisten te maken. Leuk om te zien hoeveel plezier zo’n beetje sneeuw geeft!

    Geliked door 1 persoon

  2. Wij hebben amper sneeuw gezien. Het was weer veel geblaat en weinig sneeuw. Het was al donker toen de eerst sneeuwhageltjes vielen. Jammer, ik zou graag weer eens een flink pak willen hebben.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s