Opkikker

Niet dat ik er last van heb, maar vandaag is het Blue Monday, de deprimerendste dag van het jaar. Een Britse psycholoog zegt wetenschappelijke signalen te hebben, waaruit zou blijken dat de derde maandag van januari de dag is waarop de meeste mensen zich treurig, neerslachtig of weemoedig voelen. Dit zou te maken hebben met het feit dat het uitvoeren van goede voornemens mislukt is en de vakanties ver weg lijken. Daarnaast zijn de dagen nog donker en is de maandag voor veel mensen de eerste dag van de werkweek.

Voor iedereen, die een opkikkertje nodig heeft, plaats ik vandaag dit vrolijke filmpje. Eigenlijk stond het al klaar, maar toen ik las over Blue Monday vond ik het helemaal erg toepasselijk voor vandaag. Ik leen het van een vriend, die het deelde op Facebook. Als dit filmpje je niet even opvrolijkt en een lach ontlokt, dan zit je er wel diep in.

Klik op de volgende link: https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=314&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Ftchandrougipsyprinces%2Fvideos%2F690058521675924%2F&show_text=false&width=560

20 gedachtes over “Opkikker

 1. Ik denk dat door alle coronasores blue monday een beetje onopgemerkt voorbij gaat. Ik heb ook nog niet gehoord dat de radiopresentatoren er aandacht aan besteden, terwijl andere jaren de media er bol van staat en het ons aangepraat wordt.

  Geliked door 1 persoon

 2. Wat een temperament! Helemaal uitgekeken 😉
  Blue monday is volgens mij ook omdat het geld op is na de feestdagen en nog een stukje maand over, maar ja opmaken gaat nu niet zo makkelijk nu alles dicht is.

  Geliked door 1 persoon

 3. Ik doe er niet aan mee, had er nog nooit over gehoord… is zeker ook weer over komen waaien net als de Black friday, Pink wednesday. Heb natuurlijk wel even gegoogeld, en dan schijnt het vrij bekend te zijn. Nou ja niet bij mij dus!! Het filmpje tovert een glimlach op mijn gezicht😊😊😊😊

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s