Op zoek naar sereniteit

Bij sneeuw heb je het liefst een mooie gladde deken over het land, een zonnetje erbij, geen wind en niet al te koud. Dat zijn natuurlijk de ideale omstandigheden voor sneeuw. Nu zijn we superblij dat er überhaupt weer eens iets van dat witte goedje valt, maar de ideale omstandigheden zijn toch ver te zoeken. Weliswaar valt er veel sneeuw, maar door de harde wind zijn er stukken waar niks ligt en gedeeltes waar hele bergen zijn ontstaan. Ook op de weilanden in het open veld verstuift de boel, waardoor je niet een mooie witte maagdelijke deken krijgt. Het is een smoezelig geheel deze keer. Dit alles natuurlijk uit fotografisch oogpunt. Ik ben namelijk op zoek naar sereniteit in de foto en dat is moeilijk te vinden onder deze omstandigheden. Dit is wat ik tot nu toe voor de lens kreeg en een beetje in de buurt kwam van die sereniteit.

17 gedachtes over “Op zoek naar sereniteit

  1. Herkenbaar. Ik heb in het Twiske juist ook naar de meer besneeuwde stukken gezocht en dan is het prachtig!

    Op do 11 feb. 2021 om 07:10 schreef Sjannesblog

    > Jeanne van Sjannesblog posted: ” Bij sneeuw heb je het liefst een mooie > gladde deken over het land, een zonnetje erbij, geen wind en niet al te > koud. Dat zijn natuurlijk de ideale omstandigheden voor sneeuw. Nu zijn we > superblij dat er überhaupt weer eens iets van dat witte goedje valt,” >

    Like

  2. Gisteren onderweg naar de Maasdijk hadden wij het er nog over, “Kijk hier ligt haast geen sneeuw op het land.” Alles weg gewaaid, maar gelukkig op de plek waar ik mijn foto’s kon maken lag er genoeg, maar ik begrijp wat je bedoeld!!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s