In het museum

Ferrara een blogvriendin zag mijn foto hier op mijn blog en maakte me attent op de actie van Stedelijk Museum Alkmaar. Zij hebben naast hun tentoonstelling met als thema Weids (die natuurlijk gesloten is) een virtuele tentoonstelling en ook een virtuele fototentoonstelling. Voor die laatste kan iedereen, woonachtig in Noord-Holland, zijn/haar weidse landschapsfoto insturen. Ik stuurde dus mijn foto in. Alle foto’s staan op de facebookpagina van het museum. Daarvandaan worden er elke week 10 foto’s geselecteerd, die op de website van het museum geplaatst worden als virtuele fototentoonstelling. Vanaf gisteren, donderdag 11 februari is mijn foto daar dus een week lang te zien. Ik hang dus in het museum, ha ha. Waar corona toch al niet goed voor is!

Woon je in Noord-Holland en heb je ook een mooie foto van ons weidse landschap, stuur hem in! Wie weet hang jij volgende week in het museum!

20 gedachtes over “In het museum

  1. Wat super leuk Jeanne. Blijft ook een top foto. Gefeliciteerd! Op vr 12 feb. 2021 om 07:10 schreef Sjannesblog

    > Jeanne van Sjannesblog posted: ” Ferrara een blogvriendin zag mijn foto > hier op mijn blog en maakte me attent op de actie van Stedelijk Museum > Alkmaar. Zij hebben naast hun tentoonstelling met als thema Weids (die > natuurlijk gesloten is) een virtuele tentoonstelling en ook een virtuele ” >

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s