Foto7weekse

De afgelopen 7 weken deed ik mee aan de Foto7weekse georganiseerd door Heel Holland Fotografeert. Af en toe neem ik aan zoiets deel. Het kan je helpen om weer eens op een andere manier te kijken en te fotograferen. In dit geval kreeg ik in die 7 weken 12 thema-opdrachten. Ik maak altijd veel foto’s, maar doordat je gerichter gaat kijken, maak je bewuster foto’s voor zo’n opdracht. De ingeleverde foto’s werden door Mischa besproken en daar leer je dan weer van. Deze 7 weekse startte in januari en kreeg de naam ‘Goede Voornemens’ mee. De foto’s staan in collage’s met de thema’s erbij.

  1. restje wat je vast wilt houden uit 2020, 2. voornemen, 3.iets kleins, 4. blauw

5.contrast, 6.iets lekkers, 7. te koop, 8. zwart-wit

9. de liefde, 10. sportief, 11. afstand, 12. het licht

Lijkt je zoiets leuk om te doen? 13 maart start er een nieuwe foto 7 weekse. Voor meer informatie kijk hier. Ik heb geen aandelen, maar een beetje reclame vind ik op zijn plek hier.

13 gedachtes over “Foto7weekse

  1. Mooi gedaan Jeanne. Ik heb in het verleden ook wel aan projecten van Mischa meegedaan, o.a. in 2015 aan het 3 x 50 project, vijftig weken lang maken en publiceren vijftig fotografen een foto met een 50 mm lens. Denk er over om aan de volgende Foto7weekse mee te gaan doen om mijn camera beter te leren kennen.

    Geliked door 1 persoon

  2. Prachtig hoor. Soms duizelt het me weleens als ik hier kom, het is vaak veel, juist omdat je het zo leuk vindt al die verschillende dingen. Je zult mij best wel vreselijk saai vinden met vaak dezelfde foto’s van dezelfde polder. Ik hou er al helemaal niet van om met groepjes op stap te gaan, hahaha.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s