Sportieve zondagochtend

Het was droog en de wind was eindelijk een stuk minder. Blij dat het weer eens wandelweer was. Dit keer kozen we een wandeling uit rondom de Neckermolen.

Bij de beroemde pizzeria van Mario in Neck

lieten we de bebouwde kom al snel achter ons. In het drassige weiland zagen we een groepje grutto’s in de weer.

Ook de torenvalk, smienten en wat Canadese ganzen zagen we daar.

Het viel ons op, dat we regelmatig mensen tegen kwamen of dat we werden ingehaald. Op door-de-weekse dagen is het toch aanmerkelijk rustiger, maar deze zondag zullen wij ook wel niet de enigen geweest zijn, die blij waren weer eens even de deur uit te kunnen zonder weggeblazen te worden of een doorweekt pak op te lopen.

Maar opeens realiseerde ik me, dat ik nog een foto-opdracht had te vervullen en daar was hier alle gelegenheid voor. Het onderwerp was sport of sportief. Hoe later het werd op de ochtend, hoe drukker op de weg. Daardoor werd het gewoon prijsschieten. Ik keek nog op van de variatie aan sportieve uitingen die ik uiteindelijk bij elkaar verzameld had. Ik heb ze in collage gezet. Nu moet ik kiezen, wat ik inlever voor de opdracht. Ik heb zowaar keuzestress terwijl ik deze opdracht moeilijk invulbaar vond, vanwege het stopleggen van alle sporten in corona-tijd. Zo zie je maar weer.

We passeerden op een gegeven moment de Neckermolen en dat betekende dat de cirkel weer rond was.

14 gedachtes over “Sportieve zondagochtend

  1. Het is over het algemeen veel drukker buiten. je kunt echt merken dat we even in een andere wereld leven. Mooie reportage van sportende mensen, natuurlijk vind ik de figuur met de hond het mooist.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s