Mijn uitzicht

In de afgelopen maanden viel het me op hoe het uitzicht uit ons voorraam telkens weer zo anders is. Het is logisch natuurlijk, dat de seizoenen, het weer en het tijdstip van de dag voor verandering zorgen. Omdat je bij ons tussen de daken van de overkant van de straat doorkijkt, krijg je een omkaderd stukje land te zien. Daar steeds naar datzelfde stuk land te kijken, zie je goed de verschillen. Ik maakte de laatste paar maanden regelmatig een foto en heb er een collage van gemaakt.

12 gedachtes over “Mijn uitzicht

  1. ja, dat is mooi, zo leer je oog krijgen voor details. mijn kleindochter vroeg mij eens of het niet saai was om alle dagen hetzelfde rondje van 4 km. met de honden te lopen. ik heb haar toen ook gezegd dat er bijna alle dagen wel weer iets anders te zien is.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s