Van de theetuin

We hadden ons ingesteld op hele rustige paasdagen. Een wandeling hier of daar, eigenlijk gewoon, net als altijd. Ik zag een leuke aanbieding van de theetuin van een Paasbox. Om de plaatselijke middenstand te steunen, maar ook om toch een vleugje Pasen aan ons weekend toe te voegen, had ik die besteld.

Ondertussen verliep het weekend anders. Op zaterdag kwam onze zoon en partner langs en kregen we door omstandigheden Fien te logeren. Niks wandelen dus, maar wel heel gezellig. Op eerste paasdag kon ik de box ophalen bij de theetuin. Ik dekte er de tafel mee, want als wij dat allemaal met zijn tweeën moesten opeten, zaten de coronakilo’s er meteen aan. Onze dochter met haar partner kwamen hun kind ophalen en wij boden ze meteen een ongeplande Paasbrunch aan. Zo gezellig!

En met dat lekkere paaspakket haalden we meteen de sfeer van de theetuin in huis. Het verlangen om, als de terrassen straks open mogen, weer eens naar die paradijselijke plek te gaan, is wel aangewakkerd!

12 gedachtes over “Van de theetuin

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s