Eèn jaar!

Het is alsof ze gisteren werd geboren, maar we vierden toch echt al haar eerste verjaardag. Apart om te zien, hoe zo’n klein kind kan genieten. Je ziet aan haar blik, dat ze het leuk vindt, dat er opeens twee oma’s en opa op de camping zijn, samen met je ouders. Keer op keer keek ze stralend de kring in de rondte. Dan mag je ook af en toe nog wat uitpakken, leuk al dat papier, dat je dan naar hartenlust kapot mag scheuren. Wat erin zit is van ondergeschikt belang, dat komt morgen wel. Grappig ook dat je moeder en oma’s een kaarsje proberen uit te blazen vlak voor je neus. Het kind houdt van reuring om zich heen en die was er vandaag. Zo voelt ‘jarig zijn’ voor een 1 jarige.

21 gedachtes over “Eèn jaar!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s