De geraniums moeten het doen

Wat heb ik onderhand genoeg van dit weer! Ik hou erg van wandelen, maar de laatste dagen krijg je me opeens zowat de deur niet meer uit. Het ‘rondje om de kerk’, hier van ons dorp, waar ik al zo vaak foto’s van maakte en over blogde, omdat ik toch elke keer weer iets anders opmerkte of zag hoe mooi het was, kan me niet meer bekoren. Het is te koud, de wind waait te hard en tot overmaat moet je teveel naar de lucht kijken om toch maar droog thuis te komen. Normaal ben ik niet bang van een spatje, maar het is nu gewoon genoeg geweest. Ik wil zon en warmte!!! De geraniums op ons balkon moeten dan maar voor de fleur zorgen!!

21 gedachtes over “De geraniums moeten het doen

 1. Het is een bijzonder voorjaar… Ik troost me met de gedachte dat al die regen er voor heeft gezorgd dat het Nederlandse grondwaterpeil weer zo goed als normaal is… En alles bloeit veel langer! Maar inderdaad, van mij mag het ook een stuk warmer en droger worden!

  Geliked door 1 persoon

 2. Het is genoeg geweest met dat K.T weer…!!! Ik begrijp je gevoel, want dat heb ik ook. Maar ook op het balkon of in onze tuin geen geraniums en weinig kleur. Er wordt geklust met de buren, en dat werk blijft ook liggen nu met al die regen. Zo meteen ga ik een ommetje maken, het zonnetje schijnt en het blijft droog… zeggen ze!!

  Geliked door 1 persoon

 3. Een leuke blog, ik moest erom lachen, we zijn die regen allemaal zat.
  Ik kwam door de jullie straat en de Geraniums staan mooi, ze vallen op.
  Bijna altijd zijn jullie actief, maar thuis toch achter de Geraniums ;).
  Vandaag tot 15.00 uur zon!
  Fijne dag.

  Like

 4. Ha Sjanne,

  ohohohoh… helemaal met je eens!
  Zon en warmte!
  Vanmorgen kreeg ik zomaar ineens een paar stralen zon, toen ik aan het fietsen was.
  Wat voelde dat lekker…

  Komop ZON!!

  groetjes van Marlou

  Like

 5. Helemaal eens. Ik heb van de week de overdadig bloeiende fuchsia op een luw plekje gezet. Ze mopperde dat haar blaadjes last hadden van de harde regendruppels.
  De geraniums vonden dat slappe hap en trokken zich nergens iets van aan. Doen hun plicht en bloeien volop. Maar oh wat verlangt de mens naar zon, liefst zonder die straffe wind.

  Like

 6. IK snap je helemaal… ik mopper zelden of nooit op het weer maar zo onderhand begint mijn humeur nu wel onder acceptabel peil te zakken hoor … de bloemen op jullie balkon.. en in onze tuin..doen het wel goed door het hemelwater, dat moet ons dan maar troosten

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s