Kleine serie 36

De Italiaanse sfeer, die dit gebouw uitstraalt, maakt het van een grote aantrekkingskracht voor mij. Ik waande me even in Italië, in de wetenschap, dat dit de Gasthuiskerk is in Zierikzee. Het bewolkte weer weerhield me er niet van om te proberen die sfeer vast te leggen. Maar ik denk, dat buiten het gemis van de zon, het ook niet het juiste moment was, om op zaterdagmiddag, op de eerste dag van de versoepelingen aan maatregelen, dat te willen. Het was ouderwets druk in de stad, waardoor er steeds iemand door mijn beeld liep! Kijk maar naar mijn pogingen.

Eindelijk…………….alleen de fietsen!

en dan toch ook nog zonder dat alles!

13 gedachtes over “Kleine serie 36

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s