Zierikzee binnen de Veste

Al té lang waren we niet in Zeeland geweest, dus hadden we het afgelopen weekend een B&B geregeld midden in het centrum van Zierikzee. We waren er al wel eens, maar door er op uren te zijn, dat de straten stil worden en iedereen is vertrokken, maakt het wel speciaal. Ik denk, dat er binnen de Veste weinig straatjes zijn, die wij niet bewandeld hebben, dit keer. Wat een schattige huisjes met zoveel details. Je komt niet uitgekeken!

Veel straatjes hebben een bocht en komen uit bij de haven. Ook weer zo’n leuke plek.
En er is nog zoveel meer. Dat volgt.

11 gedachtes over “Zierikzee binnen de Veste

  1. Wat een mooi plaatsje, het is eeuwen geleden dat wij daar geweest zijn. Wij hebben ons al voorgenomen om dit van de winter ook te gaan doen, af en toe een leuke hotelletje of B&B te pakken en een paar dagen weg te gaan.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s