Tegenstelling: heen – terug

Overal in het land zie je alweer, dat vogels zich beginnen te verzamelen. Dan gaan ze even een rondje vliegen, een oefenronde, voordat ze echt vertrekken naar verre oorden, om dan in het voorjaar weer terug te komen.

Klik hier voor meer.

7 gedachtes over “Tegenstelling: heen – terug

  1. Jaaaa prachtige foto … en ook perfect passend in het thema…. ook hier is dat met die vogels aan de orde …. de wijk naast ons moppert over een hoeveelheid aan spreeuwen en roeken… en dan met name over geluidsoverlast… dat is in deze week idem alleen moppert men er hier niet over, raar maar waar… Het zal straks wel weer even wennen zijn als ze allemaal weg zijn

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s