Schoonheid van het kleine

In de afgelopen vakantieweken heb ik naast foto’s, die ik al op mijn blog geplaatst heb nog allerlei kleine dieren vastgelegd. Die zijn eigenlijk te mooi om niets mee te doen, dus maak ik daar voor vandaag maar eens een verzameling van, waar ik soms wel en soms niet een naam van kan vinden.

Een paar vogeltjes

staartmees
fitis
groenling
duif

Libelles

bosbeekjuffer

Een paar vliegen

Een bij

Een gewone pad

en de groene kikker nog een keer, omdat ik hem zo mooi vind.

8 gedachtes over “Schoonheid van het kleine

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s