Tegenstelling: antiek – modern

Op de Zaanse Schans stuitte ik op stellingmolen de Ooievaar. Dit was van oorsprong een oliemolen. Nadat de molen ook voor allerlei andere industriële procedés was gebruikt, raakte hij in verval. Nu is hij al jaren volledig gerestaureerd en werkt weer op vrijwillige basis als oliemolen. Hij staat ook op de monumentenlijst. Erachter zie je een moderne fabriek van Duyvis staan, die uiteraard volledig in productie is.

Hier zie je wat anderen maakten met deze tegenstelling.

5 gedachtes over “Tegenstelling: antiek – modern

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s