Kleurexplosie in Schoorlse Duin

Waar wij wonen is weinig bos te bekennen of het moet het Purmerbos zijn. Dit is bos is zo’n 40 jaar geleden aangelegd als productiebos met veel populieren. Van de productie van hout is niets terecht gekomen, maar dat je in dit bos nou veel herfstkleuren ziet, is ook niet het geval. Met één herfststormpje is het daar kaal. Wij hadden toch zin in echte herfstkleuren en daarvoor zochten we de bossen op in het Schoorls duingebied.

We passeerden prachtige duinmeertjes, die door het windstille weer prachtige spiegelingen te zien gaven.

En bij tijd en wijle waren er inderdaad de prachtigste kleurexplosies te zien.

Wat is de herfst toch mooi!

6 gedachtes over “Kleurexplosie in Schoorlse Duin

  1. Herfstkleuren, zó mooi !
    Tere lentekleuren ook, alhoewel een helderblauwe lucht en een sneeuwdek in de winter ook niet lelijk zijn en wat kan het genieten zijn wanneer in de zomer de zon stralend aan de hemel staat. Heerlijk in een land te wonen met deze vier seizoenen.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s