Ze zijn er weer!

Het turen naar boven in de bomen achter ons huis is een tweede natuur geworden. En opeens vandaag……………werd de moeite beloond. Ja, ze zijn er weer, mijn vrienden de ransuilen. Ik vind ze fascinerend. In voorgaande jaren kozen ze die bomen wel uit als roestplaats, maar vorig jaar was het erg stil wat betreft de uilen en ik was bang, dat het dit jaar ook wel het geval zou zijn. Tot vandaag. ik zag er twee zitten. Ik hoop dat het er de komende winterperiode meer worden. Dan lukt het misschien ook nog eens om het perfecte plaatje van ze te schieten. Dat is vandaag lang niet gelukt met het sombere weer en de harde wind.

16 gedachtes over “Ze zijn er weer!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s