10 jaar lightfestival

We troffen het enorm met het weer, toen wij afgelopen maandagavond aan de wandel gingen door Amsterdam. Het Lightfestival is daar gaande en wij konden daar objecten van de laatste 10 jaar Lightfestival bewonderen. Er waren dus heel wat bekende werken bij, maar toch ook wel een paar prachtige nieuwelingen, althans voor mij. Het Lightfestival duurt tot 23 januari en elke dag staan de lichten aan van 17.00u tot 22.00u.

11 gedachtes over “10 jaar lightfestival

 1. Ik had vorig jaar kaarten gekocht voor de rondwandeling in de kerstweek, maar dat is toen niet doorgegaan vanwege de lock down. Het is me nu te ver om in de planning op te nemen, misschien volgend jaar want de foto’s nodigen wel uit om dit te gaan zien.

  Geliked door 1 persoon

 2. Nooit geweten dat ook Amsterdam een lichtfestival heeft. Ik dat dat het alleen in Eindhoven gebeurde, dat uiteindelijk de lichtstad. Van de week hoorde dat ook Utrecht z’n licht festival heeft. Nooit te oud om te leren hé!

  Like

 3. Zo vaak gehoord dat het de moeite waard is, maar nog nooit geweest.
  De figuurtjes op foto 3 kwamen dit seizoen tijdens schrijfcursus voorbij als snelle opdracht. Wat valt je op? Wat gebeurt hier? We zagen allemaal iets anders. Ik schreef. Eenvoud, met weinig middelen veel zeggen. Voor mij was het een gezin dat probeerde eenheid uit te stralen, dat er niet was.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s