Tegenstelling: vinden – verliezen

Ik vind op mijn pad vol verdriet om het gemis van Sjaak zoveel lieve meelevende mensen, troostrijke woorden in kaarten, mailtjes, telefoontjes, bloemen en wat al niet meer. Heel fijn.

Ook uit de blogwereld krijg ik zoveel troostrijke reacties. Heel erg bedankt, bekende en onbekende bloggers. Het voelt als een warm bad.

Hier kun je meer van deze tegenstellingen zien.

18 gedachtes over “Tegenstelling: vinden – verliezen

 1. Inderdaad uit de blogwereld krijg je vaak hele lieve reactie en steunbetuigingen.
  Het kan je enorm veel steun geven, ik ben er ook altijd erg blij mee. Hans

  Like

 2. De meeste mensen die zelf bloggen en/of blogs lezen zijn senioren. Die hebben dus zelf wel wat of heel veel meegemaakt in hun leven. Verdriet, tegenslag, gezondheidsproblemen, geldproblemen noem maar op. Dat betekent dat er herkenning is en begrip en dat men elkaar oprecht hierdoor een beetje kan steunen. Natuurlijk moet degene, die het betreft, er helemaal zelf doorheen zien te komen. Dat zijn forse processen, die tijd en energie nemen. Voor iedereen is dat anders en er is geen pasklaar model voor. Maar het helpt absoluut als er wat eerlijk medeleven is van mensen, die het wel snappen.

  Geliked door 1 persoon

   1. Ik heb wat af gejankt bij alle lieve meelevende reacties. In die tijd wilde ik niet huilen waar (klein)kinderen bij waren ( er was nog geen vaccin) om ze niet in de verleiding te brengen om de armen om me heen te slaan. Ze zouden het zichzelf nooit vergeven hebben als ik heel ziek was geworden.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s