Boek voor Fien

Nu herinnert Fien zich haar opa nog wel. Als ze binnenkomt bij ons, moet ze elke keer benoemen ‘opa nee‘. Ze is 20 maanden Wij weten allemaal, dat zij later geen herinnering meer zal hebben aan haar opa. Dat is zo spijtig, want zij hadden zo’n fijne band, ze waren dol op elkaar. Gelukkig heb ik in dat korte leventje van Fien regelmatig foto’s gemaakt van hen beiden. Dat heb je met een fotograferende oma, maar dat komt nu goed van pas. Ik heb namelijk van mijn verzameling een soort prentenboek gemaakt voor Fien getiteld ‘het verhaal van opa Sjaak en Fien‘.

Met een kort verhaaltje erbij hoop ik, dat Fien later nog eens terugdenkt aan haar opa. Nu vindt ze het in ieder geval al een mooi boek.

Zo ziet het slot van het boek eruit.

22 gedachtes over “Boek voor Fien

  1. Heel mooi dat je dit aandenken hebt gemaakt! Ik maak zelf ieder jaar een fotoboekje voor ieder kleinkind van mijn oppasdagen en dingen die ik met ze doe, voor als ik er niet meer ben.Mijn kinderen lachen daarom, doe niet zo gek mam, als je er niet meer bent. Maar je ziet het maar aan jouw man, het kan zomaar opeens voorbij zijn. Nu kan Fien het steeds blijven bekijken en misschien blijft er toch een herinnering hangen……….

    Geliked door 1 persoon

  2. Mooi Jeanne,

    Zo fijn dat jij via je blogs, de foto’s en je wandelingen je rouwproces kan doorlopen. Want dat is wat je doet. Het mag naar buiten komen, zodat het je niet opvreet. Ik realiseer me, dat je uiteraard je hele moeilijke momenten hebt. Maar ik ben zo blij voor je, dat je met jouw passies een heleboel kan opvangen.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s