Hoedenparade

Eigenlijk zijn er maar twee exemplaren bij, die de titel ‘hoed’ mogen dragen: de crickethoed en de zomerhoed. Verder petten en mutsen. Ik zocht uit Sjaak’s kledingkast al zijn hoeden, petten en wat dies meer zij bij elkaar. Het blijkt, dat hij niet zo’n hoedenman was. De hoofddeksels waren overwegend van de praktische soort.

Het was nog een toer om de foto’s met de afstandsbediening te maken. Scherpte is ver te zoeken, maar ik was lekker bezig.

19 gedachtes over “Hoedenparade

  1. Maar het werd wél een leuk blog, de foto’s zijn toch erg geslaagd.. Henk had alleen zo’n Russische wintermuts, je kent ze wel met die kleppen over de oren. O ja, en toch nog één pet voor als het erg warm was in de zomer.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s