Rondje vol licht en kleur!

Wat krijgt alles toch een andere gezicht met een beetje zon. Ik liep gewoon weer te genieten van de andere aanblik. ik neem jullie even mee op mijn rondje! Weg met dat grauw en grijs, kom binnen januari-licht!!

13 gedachtes over “Rondje vol licht en kleur!

  1. Ook hier kwam de zon er gisteren en vandaag mooi door. Zalig! Uit de wind in het zonnetje gingen de jassen zelfs open – en zagen we al fluitenkruid in bloei. Het verlangen naar de lente wordt sterker – al mag er wat mij betreft nog wel een week sneeuw- en ijspret tussendoor komen!

    Geliked door 1 persoon

  2. Vooral het licht dat vanmorgen door de gordijnen kierde was fijn. Geeft toch een prettiger start van de dag. Het dak van de boerderij met vijf pirons intrigeert me elke keer weer. Waarom vijf, is het versiering, zit er een naad onder die moet worden afgedekt?

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s