’t Twiske per fiets

Het mooie weer zorgde ervoor, dat ik mijn fiets pakte en naar het Twiske fietste. Tegenwind kon me niet deren met de E-bike.

Nadat ik even aan de grote plas had rondgekeken, vatte ik het plan op om rond de hele plas te fietsen en dan via Purmerend naar huis.

Al fietsend realiseerde ik mij opeens, dat de vorige keer, dat ik op deze route was, Sjaak aan mijn zijde liep en dat wij toen deze hele fietstocht lopend hebben gedaan. Een flinke tippel besefte ik nu. Zal ik zulke wandelingen ooit nog eens maken? Schrale troost, ik heb nu een E-bike.

17 gedachtes over “’t Twiske per fiets

 1. Goede morgen Jeanne, mooie foto’s heb je gemaakt en met de e-bike op weg kun je alleen ook prima doen. Goed dat je die tochtjes maakt en niet achter de geraniums gaat zitten. Fijne maandag gewenst.

  Geliked door 1 persoon

 2. Groot gemis Jeanne en je beseft dat je dit nog vaak tegen komt, want jullie deden zoveel fijne dingen samen. Flink hoor en tegelijk moeilijk voor je.
  Foto 1 en 2 zijn prachtig en de rest ook 🙂

  Geliked door 1 persoon

 3. De wolken boven het riet, de rimpelingen in het water, ongekende schoonheid, maar ook een schakel naar jouw gemoedstoestand. Sterkte. Wat zul jij vaak ervaren het verschil van hoe was en hoe het nu is.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s