Purmer-foto-route

Vriendin M en ik wilden al langer een fietstochtje maken op onze E-bikes door de Purmer. Vandaag scheen eindelijk de zon en na een kopje koffie vertrokken we. De Polder bestaat dit jaar 400 jaar. In de aanloop daarvan had men een fotowedstrijd uitgeschreven, waarvan de beste inzendingen in een kalender werden opgenomen. Mijn foto mocht op de kaft van de kalender. Daar schreef ik hier over.

Nu had men bedacht, dat buiten de 13 kalenderfoto’s er nog meer foto’s de moeite waard waren. Een zevental daarvan werden uitvergroot bij de 7 toegangen van de Purmerpolder geplaatst. Er werd een speurtochtroute van gemaakt voor fietsers. Je moest dan uitzoeken vanaf welke plek de foto’s gemaakt waren. De inzendtermijn van de oplossing is al verstreken, dus lieten we de speurtocht achterwege, maar we fietsen wel langs alle borden. Toen we de Purmer rond waren lazen we op onze e-bikeschermpjes 25 km af. Lekker!

8 gedachtes over “Purmer-foto-route

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s