Troostbeer

Mijn zus, die heel handig is met naald en draad, maakte voor Fien (en een beetje voor mij) een zogenaamde troostbeer.

De beer is namelijk gemaakt van twee overhemden van Sjaak, mijn overleden man, Fiens opa. Alle materialen, die in de overhemden verwerkt waren zitten ook in de beer. Zo zit er aan het tasje een stukje leer

en in het tasje zaten alle knoopjes, die over waren. Ook had mijn zus er een lief briefje ingedaan. De inhoud van het tasje is voor Fien voor later.

Fien kent één kleur. Toen ze binnenkwam liep ze recht op de beer af en riep ‘bauw’! Dus heeft hij meteen een naam: beertje Bauw.

30 gedachtes over “Troostbeer

  1. Wat een mooie beer is dat geworden, ik heb een kussen op de bank liggen dat gemaakt is van overhemden in rood/roze kleuren en een lekkere deken met alle blauwtinten. Die heeft mijn dochter voor me gemaakt na het overlijden van mijn man.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s