Ongeïnspireerd

Soms heb je zo’n dag, dat je nergens zin in hebt. Zo’n dag dat je niet lekker in je vel zit, het idee van met het verkeerde been uit bed gestapt te zijn. Ik schopte mezelf de deur uit. Ik pakte dit keer maar eens de fiets, want vaak, door te gaan fietsen of wandelen, trekt alles wel weer bij.

Deze dag lukte het gewoon niet. Ik fietste naar de Volgermeerpolder, een vrij nieuw natuurgebied.

Ondanks dat het niet het bekende rondje was, waar ik eigenlijk altijd weer wat moois zie, zag ik het hier niet. Het bleef inspiratieloos, ook in ’t kijken naar de natuur.

Ach ja, zo’n dag hoort er ook bij. Morgen weer een nieuwe !

18 gedachtes over “Ongeïnspireerd

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s