Korendag 2022

Wij mochten de aftrap verrichten en waren het eerste koor, dat ging optreden in de Grote Kerk van Monnickendam. Het jaarlijkse korenfestijn, had twee jaar stilgelegen door corona, dus was het feest nu weer des te groter. En een feestje was het. Allereerst al, dat ons optreden in de Grote Kerk mocht plaatsvinden. Er zijn namelijk meerdere locaties verspreid door heel Monnickendam. Alle deelnemende koren, dit jaar zijn het er 58, worden verdeeld over al die plekken. Nog nooit eerder traden we in de imposante Monnickendamse kerk op, dus dat vonden we extra leuk.

Eerst werd er ingezongen.

en toen voor het echie. En dat ging gelukkig goed, ondanks, dat het moeilijk zingen is in die grote kerk en we te maken hadden met wat afzeggingen.

Helaas heb ik van de rest van de dag en van andere koren niets meegekregen, want ik moest meteen weg naar een ander feestje.

12 gedachtes over “Korendag 2022

  1. Indrukwekkende gewaarwording, zingen in zo’n grote kerk. Het galmt zo na. Heb het zelf ook eens mogen ervaren met het gospelkoor. Het was goed dat we eerst even gingen inzingen. Zo waren we er een beetje aan gewend.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s