Cuxhaven

Vannacht thuisgekomen en dus nu pas in de gelegenheid om een eerste blog te maken over mijn fotoreis naar Helgoland in de afgelopen 5 dagen. Het blogje van gisteren was een probeersel met mijn telefoon.

En wat was het een bijzondere belevenis. Allereerst de reis naar dat toch best verre eiland. Een autorit van dik 4 uur met een bootreis van 2 en een half uur. Maar de bootreis moest nog even wachten, want we gingen overnachten in Sahlenburg, een voorstadje van Cuxhaven. Na de lange autorit moesten de benen nog even gestrekt. We wandelden naar de zee en troffen daar een verrassend leuk strand aan.

Als voorbereiding op alle vogelfotografie op Helgoland konden we al even oefenen met een vink

en we waren getuige van een klein drama van een moederscholekster met haar kind,

dat beneden naar haar op zoek was.

11 gedachtes over “Cuxhaven

  1. Zo’n jong hoort dan eigenlijk hard te piepen, dan komt moeder wel. Ze broeden tegenwoordig veel op platte daken, heb ik altijd riskant gevonden, en dat zie je nou maar. Let op het rode gesteente van Helgoland.,

    Geliked door 1 persoon

  2. De Cuxhaven doet een belletje bij me rinkelen, maar ben het even kwijt.
    Het was vor jou een heerlijk uitje, zee en strand, zo zomers. Hans

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s