Droomhuis te koop

Als mensen het gewild hadden, konden ze een foto van mij kopen, tijdens de expositie van de Kunstroute. Daar was ik niet op uit, dus heb ik mezelf ook niet duidelijk in de markt gezet. Met als gevolg, dat ik niks verkocht heb, maar wel een paar toezeggingen van mensen, die er nog even over moeten nadenken en er misschien op terug komen. We zullen zien.

Wat ik wel verkocht, zijn mijn kleine aquarelletjes van huizen in ons dorp. Het was vermakelijk, de gesprekken bij de kaarten over vroegere bewoners en gebeurtenissen, of wie er nu woonde.

Een vrouw kocht de kaart van een huis, dat bekend staat als de burgemeesterswoning. Haar ouders hadden hun leven lang de wens om dat huis nog eens te kopen en op hun oude dag is dat gelukt. (onderste rij, derde van rechts)

Iemand anders kocht een huis, de kaart dan, voor haar zoon, die al van kleins af aan roept, dat hij ooit in dàt huis wil gaan wonen. Ze nam het droomhuis voor hem mee. (bovenste rij 1ste van links)

17 gedachtes over “Droomhuis te koop

 1. Het lijkt me ook leuk om afbeeldingen te hebben van alle huizen waar ik in mijn leven tot nu toe heb gewoond, dat zijn er tien waarvan twee waar ik slechts een kamer had gehuurd. Fijne woensdag gewenst.

  Geliked door 1 persoon

 2. Bij de aquarellen was het duidelijk dat ze ook te koop waren, er hing een prijsje bij (echt spotgoedkoop…).
  Bij de prachtige foto’s hingen geen prijskaartjes, het is mensen misschien ontgaan dat ze te koop waren.
  Misschien volgende keer foto’s een nummer geven en lijstjes maken met de prijzen erbij, en/of de prijs naast de foto hangen.

  Like

 3. Bij de aquarellen hingen prijskaartjes (echt spotgoedkoop), maar veel mensen zullen niet verwacht hebben dat die prachtige foto’s te koop waren.

  Misschien volgende keer een nummer bij de foto en een prijslijst maken, of een sticker met prijs naast de foto.

  Volgens mij dan succes verzekerd.

  Ook kan je ze af laten drukken als mooie dubbele kaart met enveloppe.

  Like

 4. Moeilijk om te bepalen wat een foto moet kosten. Ach, het is niet zo belangrijk, wat je zegt, volgende keer doe je het anders. Je maakte ooit een aquarelletje van ons vorige huis, zo leuk dat het nog steeds een ereplekje in ons huidige huis heeft. Ik kan me voorstellen dat mensen deze kleine kunstwerkjes heel leuk vinden.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s