Kunstroute 2022

Ik ga dit jaar dus meedoen! Mijn foto’s zijn te bezichtigen in de grote schuur van ’t Hof Ilpenstein, Hofweg 1, Ilpendam.

Mijn huis, dat ook de naam Ilpenstein draagt, is te klein voor een expositie. Het draagt die naam, omdat het een soort van herbouwd is op de plek, waar vroeger de stallen van kasteel Ilpenstein stonden.

De oude schuur, waar mijn foto’s te zien zullen zijn, staat op de plek, waar ooit kasteel Ilpenstein gestaan heeft. In het verleden heb ik er heel wat blogs aan gewijd. Bij de categorie ‘Erfstukken’ kun je ze teruglezen.

Die mooie oude schuur zie ik vanuit mijn huis. Hij is alom aanwezig in het landschap. Ik heb er in de loop van de tijd veel foto’s van gemaakt. Daarom ook vind ik het enorm leuk, dat ik op die plek mijn foto’s aan jullie mag laten zien. Komt allen! Hier een voorproefje.

Aanvulling: de routekaart

22 gedachtes over “Kunstroute 2022

  1. Als ik op de link klik, kom ik niet bij jouw foto’s, maar op mijn login van wordpress….Nou kan dat bij mij liggen, want ik had immers wat problemen met wordpress…..Dus ik weet het niet. Leuk zo’n expositie van je foto’s! Van mij hebben jaren terug een aantal foto’s in het verzorgingshuis waar ik toen werkte gehangen en daar was ik al trots op. Laat staan een echte expositie, dat is echt iets om trots op te zijn. Je maakt dan ook veel heel mooie foto’s!

    Like

  2. Pingback: 70 – Sjannesblog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s