Voor de regen uit

Ik bedacht, dat ik wel weer eens een wandeling langs de rietlanden kon maken. Met het weerbericht in gedachte, dat er veel regen aan stond te komen, moest ik het maar meteen doen, voordat de dijk en het land al te drassig geworden zouden zijn. En het was weer heerlijk om daar zo alleen in die natuur te lopen. Er was weinig zon, maar heel speciaal licht. Dat kwam ook door het oplichtende groen van het uitlopende riet.

Ik stond vaak stil, want er was een groepje roodborsttapuiten heel actief. Om daarop te focussen is zo heerlijk. Ik vergeet even alles en iedereen om me heen.

Wat was ik blij, dat ik de wandelschoenen nog even had aangetrokken. Laat de regen maar komen!

15 gedachtes over “Voor de regen uit

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s