Lijnenspel en spiegelingen

Mijn enthousiasme voor het Sluishuis is groot. Ik wil dan ook graag nog wat meer van het lijnenspel laten zien in het appartementencomplex, dat penthouses en gewone appartementen bevat, wel 10 verdiepingen hoog in het (bijna) vierkant.

Rondom het Sluishuis zijn overal waterpartijen aangelegd, die een eilandgevoel geven aan het gebouw. Op een mooie zonnige middag, die wij troffen, toen we daar waren levert dat, naast het lijnenspel van het Sluishuis ook nog eens prachtige spiegelingen op in het water.

10 gedachtes over “Lijnenspel en spiegelingen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s