Poortwachters extra

Degenen, die al langer bij mij lezen kennen misschien nog wel mijn wekelijkse rubriek ‘Poortwachters’. Het was een verzameling van ornamenten bij ingangen van huizen, tuinen, landgoederen, die ik tijdens het wandelen tegenkwam. Ik heb er 100 geplaatst en toen ben ik gestopt met die rubriek. Als je het leuk vindt, kun je ze nog terugkijken via categorie Poortwachters.

Als nasleep daarvan stuurde Ferrara mij een foto van poortwachters toe, die zij tegen kwam en waarbij ze dan nog steeds aan mij en mijn verzameling moet denken. Hoe leuk en eervol is dat? Omdat de wachters toevallig ook nog heel toepasselijk zijn in deze tijd van het jaar kun je toch niks anders doen dan ze plaatsen.

Alkmaar

5 gedachtes over “Poortwachters extra

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s