Donna en de buurman

Vorige week, op een stralende middag met vrieskou, nodigde mijn buurman mij uit om mee te gaan, om zijn vaders hond uit te laten. Daarvoor reden we met de auto naar het Purmerbos. Meestal ga ik lopend naar dat bos, maar in het gedeelte waar ik normaliter wandel is het verboden voor honden. Voor mijn dorpsgenoten mét hond is dat onhandig, want het bos waar honden wel zijn toegestaan ligt op de hoogte van Purmerend, zo’n vijf kilometer verderop. Daar in dat bos mogen honden dan wel ook loslopen.

Dus hebben we daar een flinke ronde gedaan. Langs de zoom van het bos met zicht op de weilanden, waarin we prachtige knobbelzwanen zagen

en meneer en mevrouw krakeend.

De zogenaamde Groene Weg, lag er weer fotogeniek bij in het winterse licht.

Dwars door het bos met kronkelpaadjes liepen we terug.

Donna had het ondertussen reuze naar haar zin. Zij kwam daar veel vriendjes en vriendinnetjes tegen, want het is er op sommige paden net file lopen met als gevolg, dat er aan alle kanten honden om je heen dartelen. Ze was ook nog bereid om te poseren voor mij. Tweemaal dank dus aan Donna. Voor het modellenwerk en omdat zij de reden was, waardoor buurman en ik toch maar even van zo’n mooie wandeling konden genieten.

8 gedachtes over “Donna en de buurman

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s