IJs

In de winter met ijs op de sloten vind ik het Noord-Hollandse landschap ongeëvenaard. En dan hoef ik maar achter mijn huis te lopen om een schitterende ijsbaan te zien liggen. Hoewel op deze plek nog niet geschaatst is, gebeurde dat verderop buiten ons dorp wel. Ik geniet van het uitzicht, want op de schaats waag ik me sowieso niet meer.

en de ransuil genoot mee.

11 gedachtes over “IJs

  1. Goede morgen Jeanne, mooi die uil, ijspret is voor mij niets, als kind al lag ik meer op het ijs dan dat ik er schaatste. Toen wist ik nog niet dat ik een heel slecht evenwicht had , ook met turnen ben ik gestopt, ik hing meer onder aan de evenwichtsbalk dan dat ik er op stond.
    Een fijne zaterdag gewenst.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s