Willem

Mag ik jullie voorstellen aan Willem.

Sinds ongeveer een maand, eigenlijk na het overlijden van mijn buurvrouw, heb ik me aangeboden om af en toe haar hond uit te laten. Mijn buurman is erg mee geholpen. Niet alleen met mij, maar er is een groepje ‘Willems-uitlaters’. We stellen elkaar op de hoogte, als we gaan wandelen. Mijn buurman, die natuurlijk ook naar zijn werk moet, vraagt soms wel expliciet, wie er met Willem op stap wil op dagen dat hij lang weg is.

Het mes snijdt aan twee kanten, voor Willem is het fijn, dat hij niet hele dagen alleen thuis is en met name voor mij maakt Willem het wandelen veel leuker! Ik heb zelf geen hond, omdat ik niet vast wil zitten. Nu kan ik wandelen als het mij uitkomt en soms als het de buurman goed uitkomt. Win-win.

19 gedachtes over “Willem

  1. En Willem is de lachende derde. Fijne oplossing voor iedereen. Zo was ik jarenlang het vaste oppas adres van het hondje van m’n dochter, alleen tijdelijke verplichtingen in overleg want inderdaad, een hond bepaalt je dagindeling.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s