Broker

Een jonge vrouw laat ’s nachts haar baby achter bij een kerk. Dong-Soo en Sang-Hyeon, twee criminelen die vondelingen illegaal verkopen aan kinderloze stellen, nemen de baby mee. Dan blijkt de jonge vrouw toch haar baby terug te willen. Als ze ontdekt wat er aan de hand is, reist ze echter met de mannen mee om ouders voor haar baby te vinden. Maar ze vindt iedere geïnteresseerde koper ongeschikt, en tijdens de reis wordt het groepje haast een gezin. Ondertussen proberen twee agenten ze op heterdaad te betrappen. Er waren hartverwarmende momenten en menselijk leed. En humor, Broker is geen zwaarmoedig drama dat zichzelf te serieus neemt. Het was best een fijne roadtrip.

Een film met een misdadig onderwerp, maar je kunt op niemand boos worden.

3 gedachtes over “Broker

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s