Naar het Venetiaanse Carnaval

We kwamen aan in Venetië. Ik had een fotoreis geboekt, waarbij een onderdeel van het programma was het vastleggen van het beroemde Carnaval. Onze groep bestond uit acht mannen en twee vrouwen, allemaal gek op fotograferen.

Ons vliegtuig moest landen in dichte mist en wij zagen de mist ook al meteen dikker worden bij aankomst in de stad. Bij een eerste verkenning zag je maar een schim van Venetië, maar dat was toch ook al mooi.

Het beloofde wat voor de volgende dagen.

De foto’s zijn gemaakt met mijn mobiel. Alles wat ik maak met mijn camera kan ik pas laten zien, als ik de foto’s op mijn laptop heb ingeladen, dus als ik weer thuis ben.

14 gedachtes over “Naar het Venetiaanse Carnaval

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s